Website op maat!


Een website professioneel en snel op maat gemaakt!

Janssen Intermedia ontwikkelt uw professionele website binnen een maand! Zo stapt u in de online wereld tegen de beste prijs/kwaliteit in een mum van tijd! Maak uw bedrijf of uw activiteiten bekend op een professionele manier door beroep te doen op webdesign via Janssen Intermedia. Binnen een maand kan uw bedrijf op een professionele manier online staan.

Na de goedkeuring van de offerte gaat Janssen Intermedia voor u aan de slag, we bespreken het uiterlijk en de inhoud van de webstite. U levert de teksten en foto’s aan die Janssen Intermedia moet gebruiken om uw website in te richten. Wilt u een website waar regelmatig dingen op geupdate moet worden, bijvoorbeeld een archief of nieuws berichten? Geeft u dit dan aan bij uw offerte aanvraag om het volledige onderhoud bij Janssen Intermedia onder te brengen. Een verandering of toevoeging aan de website is simpel en snel met een email of een telefoontje binnen 24 uur geregeld en online.

De opzet kosten voor een website zijn bij Janssen Intermedia eenmalig. Daarna betaald u jaarlijks een kleine vergoeding voor de hosting van uw website. Om het volledige beheer bij Janssen Intermedia onder te brengen betaald u maandelijks een vast tarief, ongeacht het opdrachten/ veranderingen. Veel klanten van ons kiezen hiervoor, hierdoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan de core business van uw bedrijf.

Hier een aantal voordelen op een rij:

 

Punt    Snel en Professioneel online.

Punt    Lage kosten

Punt    Volledig onderhoud onderbrengen bij Janssen Intermedia

Punt    Tijd overhouden voor uw core business

Punt    Wijzigingen /  Wensen binnen 24 uur online

 

 

Vraag nu vrijblijvend een  offerte aan.